OOPPERARYHMÄ ARTEMIS

Oopperaryhmä Artemis syntyi keväällä 2013 halusta toteuttaa laadukkaita, moniulotteisia ja helposti lähestyttäviä oopperaproduktioita. Pyrimme tarjoamaan oopperataidetta ja sen luomia elämyksiä myös niille, jotka syystä tai toisesta ovat jääneet tällaisista kokemuksista syrjään tai vaille mahdollisuutta päästä seuraamaan oopperaa.

Oopperaryhmä Artemis koostuu nuorista, mutta kokeneista freelance-laulajista, jotka toimivat esiintyvinä taiteilijoina Etelä-Suomen alueella. Heillä kaikilla on kokemusta niin rooli- kuin ensembletyöskentelystä sekä oopperan että muun musiikkiteatterin puolella. Ryhmässä on mukana myös eri alojen freelancereita, ammattiopiskelijoita sekä kokeneita harrastajia. Tutustu meihin täällä!

Oopperaryhmän jäsenillä on vankka kokemus vapaan kentän taiteellisesta ja tuotannollisesta työstä. Monet ryhmän jäsenistä ovat toimineet vastuullisissa tehtävissä ooppera- ja musiikkiteatterituotanon parissa sekä monipuolisesti kulttuurin kentällä. 

Oopperaryhmä Artemiksen ensimmäinen tuotanto oli Puccinin Suor Angelica syksyllä 2014. Produktio toteuttiin yhteistyössä Kinaporin palvelukeskuksen kanssa. Yhteistyötä on tehty myös Helsingin Klubitalon ja Suomen Mielenterveysseuran kanssa. Suor Angelicasta voit lukea täältä.

Oopperaryhmä Artemista ylläpitää OperArte ry.